Карпати Автоцентр Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ AMAROK!
30.10.2023
Новини від Volkswagen

ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ AMAROK!

Новий пікап від Volkswagen Комерційні автомобілі. Ціни та комплектації

.

Побудований для людей, для яких автомобіль повинен бути здатним на більше, ніж просто проїхати від пункту A до пункту Б: новий Amarok - це універсальність на чотирьох колесах.


Завдяки вбудованим сучасним технологіям він легко впорається з вашими викликами, оскільки під час вітру та негоди майже будь-яка ґрунтова поверхня підходить для цієї потужної робочої конячки. Його новий унікальний дизайн всюди привертає увагу.


Випробуйте зараз новий Amarok - вдале поєднання комерційного автомобіля та преміум-класу від Volkswagen Комерційні автомобілі.



Новий VW Amarok вже в Україні.

ЦЕ AMAROK. НОВИЙ ПІКАП ВІД VOLKSWAGEN КОМЕРЦІЙНІ АВТОМОБІЛІ.

Image

Дизайн

Потужність, автономність і маневреність майже в будь-якій ситуації - ось що робить новий Amarok пікапом преміум-класу від Volkswagen Комерційні автомобілі. Його гени говорять про бездоріжжя, його дизайн підкреслює надзвичайні властивості універсала: дизайн екстер'єру пропонує підкреслені відмінності для кожної комплектації.

Новий Amarok не залишає бажати нічого кращого: від різноманітних радіаторних решіток до оновлених стильних дуг і порогів.

Позашляховик

Що робить новий Amarok справжнім чистокровним позашляховиком?

Завдяки новій технології, більшій кількості режимів водіння, подушкам безпеки та понад системам допомоги водію - він пропонує більше можливостей для бездоріжжя, ніж його попередник.

Позашляхові можливості були значно розширені: від змінених розмірів до значно більшої глибини подолання броду; особливо це стосується кузова, ходової частини, варіантів двигуна та КПП.

Image

Високі кути заїзду та з'їзду і більший дорожній просвіт забезпечують більшу прохідність автомобіля.

Image

Універсальність

Чи то завантажуєте або тягнете вантажі, чи то пересуваєтесь через непрохідну місцевість. В місті або за містом, чи то на бездоріжжі.

Новий Amarok пропонує чисту універсальність.

Водночас новий Amarok виріс у кілька разів порівняно зі своїм попередником. Завдяки безлічі інтелектуальних функцій він ще більше готовий до інтенсивного навантаження. 

Наприклад, можливість буксирувати причеп вагою до 3,5 т  доступна для всіх авто з автоматичною КПП. Або вантажна платформа: вона має достатньо місця між колісними арками для європіддону, завантаженого поперек, який можна закріпити там за допомогою провушин. Це та багато іншого робить його універсальнішим комерційним автомобілем.

Завдяки новим опціям комфорту, асистентам водія, подушкам безпеки та багатьом пакетам екстер'єру цей пікап так само неперевершений як під час перевезення людей, так і під час перевезення вантажів. Неважливо, в місті чи на бездоріжжі.

КОМПЛЕКТАЦІЇ НОВОГО AMAROK

Image

Amarok Life - надійний супутник для всіх, хто цінує комфорт, не відмовляючись від властивостей позашляховика.



Двигун: дизель 2.0 TDI 6MT (10 ступ.) на 205 к.с. EU6

Крутний момент 500 Н·м
Привод: 4MOTION постійний повний привод



Ціна: від 1 846 943 грн*

* Рекомендовані роздрібні ціни наведено станом на 30.10.2023 р.

Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Анатолій Лакуста

менеджер з продажу автомобілів
Телефон +380372 543 888
Мобільний телефон +38050 270 88 73
Факс 

Тетяна Грейцар

менеджер з продажу автомобілів
Телефон +38 097 374 40 08
Мобільний телефон +38 050 800 08 47
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.