Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Навесні 2020 року Volkswagen Tiguan зламав виробничий бар'єр у шість мільйонів одиниць
21.04.2020
Світ Фольксваген

Навесні 2020 року Volkswagen Tiguan зламав виробничий бар'єр у шість мільйонів одиниць

Це робить Tiguan найбільш продаваним автомобілем марки та групи Volkswagen

r

Volkswagen Tiguan - це найуспішніший позашляховик на ринку Європи. Volkswagen виробляє найбільш продавану модель у чотирьох часових поясах на трьох континентах.
 
В середньому абсолютно новий бестселер Tiguan котився з виробничої лінії кожні 35 секунд на одному з заводів компанії Tiguan минулого року. Цей швидкий темп виробництва відображає швидкий розвиток цієї лінійки товарів. 

Світова прем’єра першого покоління позашляховика відбулася на Міжнародному автосалоні (IAA) у Франкфурті ще у 2007 році. Пізніше того ж року на ринок вийшов перший Tiguan. З того часу новачок насолоджувався метеорним підйомом. У 2008 році Volkswagen виготовила понад 150 000 одиниць Tiguan, які були доступні з повнопривідним або передньопривідним. У Німеччині вона претендувала на звання найуспішнішого позашляховика з постійного старту. І з самого початку нова модель також була затребувана у всьому світі. Завдяки цьому талановитому динамо водійної машини, Volkswagen чітко відповідає вимогам клієнтів на сучасний компактний позашляховик. Значно оновлена ​​версія бестселера була оприлюднена в 2011 році. Це був надзвичайний успіх: щорічний обсяг Tiguan згодом вперше пробив бар'єр в 500 000.

Друге покоління Tiguan надійшло на ринок у квітні 2016 року. Позашляховик тепер був сконструйований з використанням модульного поперечного інструментарію (MQB). І ця технічна платформа все змінила. Збільшення динамічних пропорцій забезпечило шаблон для автентичного та енергійного дизайну позашляховиків. Міністерство внутрішніх справ було значно просторіше завдяки додатковій колісній базі, в той час як нові допоміжні системи підвищували активну безпеку автомобіля.

В даний час Tiguan виробляється на чотирьох заводах Volkswagen, розподілених по чотирьох часових поясах, таким чином забезпечуючи майже цілодобове виробництво універсального позашляховика. Версія з нормальною колісною базою (NWB) виробляється на головному заводі Volkswagen у Вольфсбурзі, Німеччина, для ринків Європи, Африки, Азії та Океанії. 

Volkswagen готується до запуску чергової глави історії успіху з основним технічним та візуальним оновленням у 2020 році. Одним із важливих моментів стане новий додатковий варіант із гібридним приводом 03 (PHEV), що підключається до Європи. Відлік часу вже розпочався ...

У Вас є можливість зробити правильний вибір на максимально вигідних для себе умовах у вигляді лімітованих спеціальних комплектацій:

Tiguan Limited Edition 2.0 TSI 220 к.с. із повним приводом 4MOTION та 7-ступ. автоматичною DSG від 1 038 680 грн.

Дана пропозиція є обмеженою та діє на лімітовану кількість автомобілів, які будуть замовлені у виробництво.

* Ціна наведено станом на 21.04.2020 р. та є орієнтованою. Пропозиція діє на обмежену кількість автомобілів (квоту), яка доступна для замовлення у виробництво. Умови та строки надання спеціальної пропозиції можуть бути переглянуті ТОВ «Порше Україна» без попереднього повідомлення.

За детальною консультацією звертайтесь до менеджерів відділу продажу "КарпатиАвтоцентр":

 

Володимир
Зеленюк

керівник відділу продажу автомобілів
Телефон: +38 0372 543 845
Мобільний телефон: +38 050 374 77 10
Факс:

Тетьяна
Грейцар

менеджер з продажу автомобілів
Телефон: +38 097 374 40 08
Мобільний телефон: +38 095 199 15 91
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.