Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Оновлений Multivan отримав нагороду від AUTO.RIA.
16.12.2020
Світ Фольксваген

Оновлений Multivan отримав нагороду від AUTO.RIA.

Multivan 6.1 переміг у номінації "Автомобілі для малого бізнесу"

к

Шанувальникам марки Volkswagen віддали свій голос саме за Multivan 6.1 , що ще раз підкреслює особливість моделі, яку з нетерпінням чекають на українському ринку.

Легендарний Multivan отримав свіжий дизайн екстер'єру: нову радіаторну решітку, LED-оптику, оновлену гаму кольорів і нові алюмінієві диски діаметром 17 або 18 дюймів. В Україні автомобіль доступний з широкою лінійкою дизельних двигунів з системою Start / Stop і потужністю від 110 к.с. до 199 к.с.

Коробки передач, в залежності від обраного двигуна, - 6-ступінчаста механічна або 7-ступінчастий «робот» DSG, а крутний момент, відповідно до переваг покупця, може передаватися на передні або на всі колеса (з системою повного приводу 4Motion).

Крім того Multivan 6.1 отримав електромеханічний підсилювач керма, разом з яким оновлена ​​модель оснащена сучасними асистентами безпеки і допомоги водієві: адаптивним круїз-контролем, асистентом стабілізації при бічному вітрі, асистентом утримання смуги, автопілотом при парковці, асистентом виїзду з місця парковки і асистентом маневрування з причепом.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.