Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Перші враження від тестування Нового Volkswagen T-Roc.
01.08.2019
Новини автосалону

Перші враження від тестування Нового Volkswagen T-Roc.

Вже від середини липня всі хто чекав новинку Volkswagen змогли протестувати T-Roc.  Ділимось з Вами враженнями, які отримали від тесту.

тест-драйв

На тест-драйві в автосалоні Новий Volkswagen T-Roc під капотом якого двигун 1,5 TSI на 150 кінських сили та 7-ми ступневою АКПП.

Найперше,  що зауважили клієнти на тест-драйві, це те, що Новий Volkswagen T-Roc вже не такий концептуальний, як всі інші моделі Volkswagen. Він: яскравий, харизматичний, драйвовий, запам’ятовуваний, і навіть трохи агресивний – і це не повний перелік особливостей Volkswagen T-Roc.

Розробники моделі постаралися зробити особливий наголос на індивідуальну зовнішність, тому знайти однозначну схожість з лідером С-класу дуже складно.

 

Volkswagen T-Roc виглядає більш компактно Volkswagen Golf, але це тільки візуально. Насправді автомобіль дуже комфортної посадки та вмісткий в середині.

Також зауважили про те, що інноваційний двигун  автомобіля є дуже продуктивний. Потужності вистачає на будь-яких допустимих швидкостях, з обгонами взагалі ніяких питань немає, та й в місті 250 Ньютонів більш, ніж достатньо.

8,4 сек.- реально перевірений час розгону до 100 км, що приємно вразило.

Приємно вразило, що  Volkswagen T-Roc навіть в базі пропонує багату комплектацію, де є системи утримання в смузі і контраварійної зупинки.

Якщо Ви ще не випробували Новий Volkswagen T-Roc, чекаємо Вас в автосалоні:

Чернівці, вул.Енергетична 2В
тел. (0372) 543-888,
         (050) 374 44 55.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.