Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Почувайтесь безпечно з асистентами ACC та Front Assist!
30.01.2020
Новини автосалону

Почувайтесь безпечно з асистентами ACC та Front Assist!

Зберігайте безпечну дистанцію до автомобіля попереду під час керування автомобілем. Опціональна система адаптивного круїз-контролю допомагає Вам у цьому.

к

Адаптивний круїз-контроль АСС та система контролю дистанції між автомобілями Front Assist з функцією екстреного гальмування можуть регулювати швидкість, враховуючи показники автомобіля, що їде попереду, навіть в містах та при заторах на дорогах. Система зберігає встановлену водієм дистанцію та попереджає, якщо автомобілі дуже швидко наблизилися один до одного, а при нагальній необхідності миттєво вмикає гальма. Таким чином, в багатьох випадках зіткнення можна уникнути або принаймні зменшити тяжкість наслідків.

Система ACC вимірює відносну швидкість і дистанцію до автомобіля, що їде попереду. При цьому датчик вимірює область до 120 м перед автомобілем. У колонах та заторах система гальмує Volkswagen у поєднанні з опціональною коробкою передач з подвійним зчепленням DSG до повної зупинки і знову починає рух через три секунди в залежності від ситуації. Система здатна в межах дії системи тримати дистанцію Вашого автомобіля до автомобіля, що їде попереду, на швидкості до 160 км/год.

Іноді виникають непередбачувані ситуації і необхідним є швидке та потужне гальмування. У таких випадках на допомогу можуть прийти система фронтального контролю Front Assist разом з функцією екстреного гальмування в умовах міста. Якщо на швидкості від 30 до 210 км/год буде розпізнана критична ситуація, система фронтального контролю Front Assist попередить водія акустичними, а також оптичними сигналами і приготується до можливого гальмування.

Якщо небезпечна ситуація не зникне, система автоматично почне процес гальмування, який за необхідності зменшить швидкість зіткнення. Під час процесу гальмування система фронтального контролю Front Assist підтримує водія і дбає про те, щоб у разі необхідності була задіяна максимальна сила гальмування.

Детальну інформацію про дані асистенти та їх наявність у Вашому авто можете отримати від менеджерів з продажу автосалону "КарпатиАвтоцентр":

Тетьяна
Грейцар

менеджер з продажу автомобілів
Телефон: +38 097 374 40 08
Мобільний телефон: +38 095 199 15 91
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.