Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Світова прем'єра повністю електричного позашляховика VW ID.4
24.09.2020
Світ Фольксваген

Світова прем'єра повністю електричного позашляховика VW ID.4

Довгоочікуваний кросовер відкриває цілу главу в історії Volkswagen

к

Представляємо ID.4, який святкує свою цифрову світову прем’єру. Це перший позашляховик з повністю електричним приводом Volkswagen, який генерує нульові місцеві викиди і виробляється з нейтральним вуглецевим балансом. Він вийде на найбільший у світі сегмент ринку - компактний позашляховик.

ID.4 - це всебічний талант, яким можна керувати у спортивному, але одночасно легкому та комфортному способі. Акумулятор зберігає до 77 кВт-год енергії (нетто) і забезпечує пробіг до 520 км (WLTP). Він встановлений під салоном, що гарантує низький центр ваги. Електродвигун, розміщений на задній осі, генерує 150 кВт (204 к. С.) - цього достатньо для розгону від 0 до 100 км / год за 8,5 секунд і максимальної швидкості 160 км / год. Завдяки міцному зчепленню заднього приводу та 21-сантиметровому кліренсу, E-SUV також добре працює на пологій бездоріжжі.

Динамічний зовнішній вигляд. Зовнішній вигляд ID.4 має спортивні пропорції для ультрасучасного вигляду. Його чіткий, плавний дизайн натхненний природою і гарантує дуже хорошу аеродинаміку з коефіцієнтом опору 0,28. Його базова версія вже має фари, які майже повністю оснащені світлодіодами, тоді як його кластери заднього світла повністю оснащені цією технологією. Як найвища версія, інтерактивні матричні світлодіодні фари IQ.Light є ще більш прогресивними: вони приймають водіїв з поворотними модулями лінз і генерують інтелектуально кероване дальнє світло. Ці фари поєднані з новими 3D світлодіодними панелями заднього світла. Їх заднє світло особливо однорідне і загоряється інтенсивним червоним кольором. Великі колеса діаметром до 21 дюйма підкреслюють характер автомобіля.

Простора концепція: довга колісна база, багато місця для пасажирів та багажу. ID.4 довжиною 4,58 метра використовує архітектуру модульної матриці електричного приводу Volkswagen (MEB) від Volkswagen. Це розділяє простір для пасажирів та технології абсолютно по-новому на користь пасажирів. Приміщення в салоні автомобіля знаходиться на рівні звичайних позашляховиків цієї категорії. Кольори та матеріали сучасні, а також по-домашньому затишні. Залежно від положення спинки заднього сидіння багажний відсік може містити від 543 до 1575 літрів. Асортимент обладнання ID.4 включає кришку багажника з електроприводом, перила на даху та буксирувальний кронштейн.

Концепція роботи E-SUV не залежить від фізичних кнопок та перемикачів. Він базується на двох дисплеях - один з яких має діагональ до 12 дюймів і має сенсорну функціональність, а також "Hello ID" природний голосовий контроль. Новий ID.Light - вузька світлова смужка під лобовим склом - інтуїтивно підтримує водіїв. Опціональний дисплей з доповненою реальністю додатково доступний для поєднання безлічі дисплеїв з реальністю - наприклад, навігаційні стрілки, що повідомляють водіям про вимкнення, проектуються на дорожнє покриття точно в правій смузі. Навігаційна система Discover Pro включає в себе онлайн-послуги We Connect Start. Системи допомоги IQ.Drive роблять водіння ще більш спокійним, особливо це стосується системи допомоги при поїздках. Програмне та апаратне забезпечення в ID.4 розроблено як частина абсолютно нової архітектури.

Замовники ID.4 отримають автомобіль, який був виготовлений з нейтральним вуглецевим балансом. І якщо він заряджатиметься з використанням стабільно виробленої електроенергії - як Volkswagen Naturstrom - він також залишатиметься нейтральним до вуглецю на дорозі.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.