Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Тест-драйв: навіщо він потрібен та як його провести з максимальною користю
17.01.2020
Новини автосалону

Тест-драйв: навіщо він потрібен та як його провести з максимальною користю

В автосалоні "КарпатиАвтоцентр" тест-драйви доступні кожного дня!

к

Можна скільки завгодно читати і дивитися автомобільні огляди, однак, практичний досвід – набагато краще. Тому перед тим, як придбати авто варто впевнитися, що автомобіль відповідає Вашим потребам: виміряти простір для завантаження, побачити чи добре сидітимуть дитячі крісла, перевірити, наскільки вам зручно керувати автомобілем, відчути продуктивність двигуна і навігаційну систему.

Якщо Ви думаєте, що тест-драйв потрібний тільки для того, щоб  безкоштовно покататися на новенькій машинці за рахунок автосалону, то Ви помиляєтеся: усвідомлено проведений тест-драйв в автосалоні дає справжнє розуміння машини.

В дилерському центрі «КарпатиАвтоцентр» ми з радістю запропонуємо Вам протестувати авто і ділимося порадами для ефективного тест-драйву:

1. Вирішіть, якого типу машина Вам потрібна?
Седан чи кросовер? Спортивне чи сімейне авто? З люком або панорамним дахом? Механіка чи автомат, передній або повний привід? Перед тим як організувати тест-драйв, варто визначитися для чого Ви будете використовувати свій автомобіль. Це допоможе вибрати найкращу модель, що відповідатиме всім вашим потребам. 

2. Обов’язково забронюйте тест-драйв
Зателефонувавши дилеру, Ви точно будете знати, чи є на тесті потрібна модель чи ні, Ви забронюєте точний час, щоб не чекати на менеджера, оскільки він може знаходитись з іншим клієнтом. Бережіть свій час та спокій.

3. Перед проходженням тест-драйву...
Для проходження тест-драйву в автосалоні "КарпатиАвтоцентр" Ви заповнюєте анкету для тест-драйву, надаєте свої документи: водійське посвідчення та паспорт, ознайомлюєтесь з маршрутом, за яким Ви будуте їхати.

4. Організуйте сімейний тест-драйв
Тест-драйв – це ваш шанс переконатися, що в машині буде комфортно всім пасажирам, а не тільки водію. Так що не соромтеся взяти сім’ю із собою. Це допоможе вам відчути комфорт і продуктивність автомобіля, коли всі знаходяться на борту. При цьому варто не перестаратися і правильно розрахувати кількість місць. Якщо Ви прийдете на тест-драйв із супутником, то майте на увазі, що він сяде на задньому сидінні, тому що поряд з Вами буде сидіти менеджер.

5. На що звернути увагу під час самого тест-драйву?
Сівши за кермо автомобіля, не поспішайте рушати з місця. Спочатку налаштуйте під себе крісло, налаштуйте дзеркала заднього виду, положення керма. Обов’язково придивіться до обробки, відчуйте габарити машини, перевірте якість звуку аудіосистеми, роботу кліматичної системи: кондиціонера, клімат-контролю, підігріву. Зверніть увагу на те, як сильно відкриваються і закриваються двері, як поводиться кришка капота і багажник тощо. Якщо у Вас виникли будь-які питання, то не соромтеся і задавайте їх менеджеру, вони Вам з радістю все підскажуть.

Тому запрошуємо Вас пройти тест-драйв в автосалоні "КарпатиАвтоцентр": м. Чернівці, вул. Енергетична 2В

Забронюйте Ваш тест-драйв за телефоном: +38 (0372) 543 888
Будемо завжди раді бачити Вас!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.