Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Третій випуск журналу Volkswagen Drive уже доступний для Вас!
15.06.2018
Новини автосалону

Третій випуск журналу Volkswagen Drive уже доступний для Вас!

Всі хто цікавляться новинами автомобільного світу Volkswagen , привабливими актуальними пропозиціями, інноваційними технологіями та корисними порадами по догляду за автомобілем - це для Вас. Усе найцікавіше у третьому випуску журналу Volkswagen Drive Chernivtsi у автосалоні "КарпатиАвтоцентр".

журнал

Завітайте у автосалон "КарпатиАвтоцентр" за адресою м.Чернівці, вул.Енергетична,2В на чашку смачної кави та безкоштовно отримайте примірник третього випуску журналу Volkswagen Drive Chernivtsi, або здійснюйте замовлення за телефоном (0372)543-888.

А також ви можете переглянути усі три випуски журналу Volkswagen Drive Chernivtsi у вільному доступі ДОСТАТНЬО КЛІКНУТИ НА ФОТО БАЖАНОГО ВИПУСКУ.

Випуск №1

Обширний огляд нових автомобів VW Arteon та VW Tiguan. Нове покоління VW Crafter. Якісний кузовний ремонт та сервісне обслуговування. Значна економія при кожній заправці, переваги та правила встановлення ГБО.

Випуск №2

Презентація та тест-драйв VW Arteon у Чернівцях - як це було. Новий хетчбек у родині Volkswagen. Ще більше можливостей з новим VW Tiguan Allspace. Зимові поради та підготовка авто для власників Volkswagen. Крок до мрії - фінансування автомобіля.

Випуск №3

Світова прем'єра - новий Volkswagen Touareg, Неперевершеність у шостому поколінні - VW Multivan. 6 корисних порад до літа та як забезпечити безперебійну роботу Вашого автомобіля. Вигода до 40 000 грн. при купівлі нового автомобіля - деталі у третьому випуску.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.