Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Ці Volkswagen не бачили доріг: 10 унікальних моделей з музею компанії
16.04.2020
Світ Фольксваген

Ці Volkswagen не бачили доріг: 10 унікальних моделей з музею компанії

У музеї представлені класичні автомобілі і сміливі дизайнерські ідеї, включаючи прототипи, які ніколи не показували громадськості

к

Колекція під назвою ZeitHaus з'явилася в AutoMuseum Volkswagen в 2001 році. До неї увійшли 100 найбільш значущих моделей концерну. Крім класичних моделей Volkswagen, тут можна побачити Lamborghini Miura, Austin Mini і Cadillac Eldorado. Також в колекції є унікальні серійні автомобілі, концепти, які виставляються на різних автошоу, і прототипи, які ніколи не показувалися публіці. 

Автомобільний музей Volkswagen у Вольфсбурзі, Німеччина, відкрився в 1985 році. У його залах зібрано історія створення та розвитку автомобілів марки. Розташований музей в корпусах колишньої текстильної фабрики, недалеко від виробничих будівель компанії. Другий музей Autostadt присвячений створенню автомобілів марок, що входять до складу концерну. Це цілий комплекс, в якому є музей історії автомобілебудування, виставкові павільйони брендів групи та інші розваги.

 
 
 
 

EA 48 1955 року

Це перший компактний автомобіль Volkswagen, який виробник розробив без участі Porsche. Він відрізнявся цільною конструкцією та розташуванням двигуна, який приводив у рух передні колеса.

 
 
😐
 

Type 3 Cabriolet 1961 року

Вийшов в 1961 році та міг стати дорогою альтернативою «Жуку», і чудовою знахідкою для тих, хто хотів би мати більш привабливий кабріолет. Volkswagen створив лише прототип, але в серію Type 3 так і не запустили. Виробник побоявся, що новинка складе конкуренцію кабріолету Karmann Ghia.

 
 
 
 

EA 276 1969 року

Один з історичних прототипів, який привів до оригінального Golf. Він був технічно складніше, ніж інші розробки Volkswagen. Ним виробник планував замінити «Жука».

 
 
😐
 

ESVW I 1971 року

Був розроблений в рамках проекту Міністерства транспорту США (DOT) зі створення автомобіля, здатного під час ДТП захистити пасажирів від смерті. З цією метою передню частину кузова виготовили з ударопоглинаючого пластика, а в салоні встановили «м'яку» приладову панель. Деякі з цих рішень планували використовувати в серійних моделях.

 
 
😐
 

T2 GT70 1972 року

Прототип мінівена з експериментальним бензиновим мотором з повітряним охолодженням. Новий мотор потужністю 74 л.с. був на багато ефективніше поршневого двигуна і займав менше місця, але при цьому був важче і дорожче у виготовленні, тому проект незабаром закрили.

 
 
😐
 

T2b Open Air 1973 року

Побудували в 1973 році для німецького телевізійного шоу Ein Platz an der Sonne (місце під сонцем). У серію автобус з відкритим кузовом запускати не планували.

 
 
😐
 

Passat GTI 1977 року

Був побудований в 1977 році, через два роки після прем'єри Golf GTI. Прототип 1.6-літровим 108-сильним чотирициліндровим двигуном показав вражаючі характеристики. Але в керівництві Volkswagen вирішили закрити проект, заявивши, що сімейний автомобіль не може бути хот-родом.

 
 
😐
 

IRVW III 1984 року

Прототип другого покоління Jetta, побудований в 1984 році для випробувань нових технологій. Прототип виглядав цілком повноцінним автомобілем і комплектувався чотирициліндровим 1.8-літровим дизельним двигуном з турбонаддувом потужністю 178 к.с.

 
 
😐
 

Balloon Beetle 1995 року

Volkswagen Beetle підкорив кожен континент включаючи Антарктиду. А модель 1995 року навіть піднялася в небо над Швейцарією. Зробити це дозволило спеціальне обладнання для повітряних куль.

 
 
😡
 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.