Карпати Автоцентр Новини

Свіжі та актуальні новини від Карпати Автоцентр.

  1. Новини
  2. Вигідні пропозиції на спеціальні комплектації  Golf та Tiguan!
20.07.2020
Новини від Фольксваген

Вигідні пропозиції на спеціальні комплектації  Golf та Tiguan!

Купуйте вигідно перед зміною поколінь

к

2020 рік - заключний для моделей Golf та Tiguan поточного покоління, а це значить що у Вас є можливість зробити правильний вибір на максимально вигідних для себе умовах у вигляді лімітованих спеціальних комплектацій із оновленим переліком серійного обладнання.

Golf

В залежності від обраного варіанта Ви відчуєте комфорт, практичність та легендарну керованість у поєднанні з впевненістю щодо своєї безпеки. Вже серійно в комплектації Life автомобіль оснащений 7 подушками безпеки, датчиком фронтального контролю Front Assist із функцією екстреного гальмування в умовах міста. Також у нагоді своєму власнику стануть автоматичний кондиціонер Air Care Climatronic, обігрів передніх сидінь, а довершать тактильні відчуття багатофункціональне шкіряне кермо та важіль КПП із шкіряним оздобленням.

Комплектація Team приємно здивує наявністю LED-фарами ближнього та дальнього світла, 8-дюймовою мультимедійною системою Composition Media із інтерфейсом App-Connect (для Apple CarPlay та Android Auto), шкіряним кермом з обігрівом, безключовим доступом Keyless Access, камерою заднього виду Rear View та багатьма іншими корисними функціями.

І довершує палітру спеціальних комплектацій Star Team, яка включає всі найкращі особливості інших пакетних комплектацій, але надає додаткові преміальні особливості, такі як: навігаційна система Discover Media, сидіння ErgoActive із 14-позиційним налаштуванням, цифрова панель приладів Active Info Display.

Окремою "вишенькою на торті" є Golf GTI Performance, який прискорюється з місця до 100 км/год за 6.2 сек завдяки 245-сильному двигуну 2.0 TSI та функції Launch Control. Піднесенням Ваших почуттів будуть зайняті спортивні сидіння та система прогресивного керма.

Tiguan 

Вже серійно в комплектації Comfort Edition автомобіль оснащений 7 подушками безпеки, датчиком фронтального контролю Front Assist із функцією екстреного гальмування в умовах міста, які працюють у поєднанні з асистентом утримання у смузі руху Lane Assist. У нагоді своєму власнику стануть мультимедійна система Composition Media із підтримкою CarPlay та Android Auto, круїз-контроль для комфортних подорожей, автоматичний кондиціонер Air Care Climatronic, обігрів передніх сидінь, а довершать тактильні відчуття багатофункціональне шкіряне кермо та важіль КПП із шкіряним оздобленням.

Комплектація Limited Edition TDI на додачу до плюсів молодшої комплектації приємно здивує наявністю LED-фарами ближнього та дальнього світла, адаптивним круїз-контролем, шкіряним кермом з обігрівом, камерою заднього виду Rear View, електроприводом кришки багажного відділення і навіть цифровою панеллю приладів Active Info Display, а також багатьма іншими корисними функціями.

Вершиною спеціальних комплектацій є Limited Edition TSI, яка включає всі найкращі особливості інших пакетних комплектацій, але надає додаткові преміальні особливості, такі як: безключовий доступ Keyless Access, пакет Easy Open, сидіння із оббивкою ArtVelour та 18-дюймові легкосплавні диски.

Детальну інформацію про авто Ви можете отримати у фахівців відділу продажу автомобілів: тел. (0372) 543 888

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.