Карпати Автоцентр Виробничий ювілей: на заводі в Ганновері випущено 500-тисячний Transporter Т6

  1. Новини
  2. Виробничий ювілей: на заводі в Ганновері випущено 500-тисячний Transporter Т6
14.06.2018

Виробничий ювілей: на заводі в Ганновері випущено 500-тисячний Transporter Т6

Видатні досягнення головного заводу Volkswagen Комерційні автомобілі в Ганновері: лише за три роки робітники заводу виготовили півмільйона автомобілів!

Ювілейний транспортер

1 червня з конвеєра зійшов 500 000-й Transporter останнього 6-го покоління - Multivan із двоколірним біло-жовтим забарвленням кузова Candy-Weiß/Kurkumagelb. Всього з моменту початку виробництва 8 березня 1956 року в Ганновері було випущено 8,8 мільйонів автомобілів моделі Transporter.

Коментує Голова правління бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, д-р Екхард Шольц (Dr. Eckhard Scholz): «Цей ювілей став насамперед результатом послідовного впровадження підходу клієнторієнтованості. Інтенсивніше ніж будь-коли, ми орієнтуємо наше виробництво на потреби клієнтів, і за допомогою виважених рішень створюємо додаткові опції, щоб зробити їх повсякдення або дозвілля ще комфортнішим. Водночас, розвинуте виробництво - це джерело додаткових робочих місць і, як наслідок, основа стійкого економічного розвитку регіону, в якому воно розташоване. Разом ми продовжимо створювати цю переможну історію!»

Успіх Т6 підтверджують понад 30 національних та міжнародних нагород, зокрема в номінаціях «Сімейний автомобіль року», «Green Van of the Year» (Найекологічніший мінівен року), а також премія «Auto Trophy» в категорії «Найкращий мінівен». Цей рік не став винятком - модельний ряд вже здобув декілька інших важливих премій, зокрема «Best Cars 2018». Тільки у квітні Т6 Multivan був названий читачами авторитетного німецького автомобільного видання «Кращим повноприводним автомобілем року» в своїй категорії.

Коментує директор заводу Удо Хітцманн (Udo Hitzmann): «Модельний ряд Т 6-го покоління завоював прихильність наших клієнтів з моменту виробництва, яке розпочалося три роки тому. Тривалий успіх бренду «Made in Hannover» став можливим завдяки постійній модернізації і гнучкості процесів виробництва, а також зусиллям топової команди. Завод у Ганновері невпинно пристосовується до мінливої кон'юнктури. Це йде на користь як модельному ряду Т і, як наслідок, дозволяє задовольнити потреби клієнтів.
Розповідає голова виробничої ради Бертіна Муркович (Bertina Murkovic): «Моделі Т є серцем нашого бренду. Постійно високі об'єми виробництва підкреслюють її значення для Ганновера: саме ми виробляємо автомобілі Bulli! Дякую всім колегам, завдяки яким такий прогрес став можливим».

Виробництво автомобілів модельного ряду Т здійснюється в три зміни як на основних майданчиках в Ганновері (Multivan, California, Kombi, Caravelle, Transporter), так і на заводі в Познані, Польща (Kombi, Caravelle, Transporter, бортова вантажівка).

Лише в минулому році було виготовлено 208 427 Т6-х (175 290 одиниць у Ганновері та 33 137 - у Познані) - це найвищий показник виробництва автомобілів цього модельного ряду за останні 44 роки. У порівнянні з рекордом попереднього року цей показник виріс ще майже на 4,5 відсотка.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.